Rekisteriseloste

Tmi Chartterit Reingoldt/Jeanbus

 

Hyasinttikuja 12 B, 04420 Järvenpää, +358 503072114

makke@jeanbus.fi

 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

 

Markku Reingoldt

 

Rekisterin nimi

 

Tmi Chartterit Reingoldt/Jeanbus asiakasrekisteri

 

Rekisterin käyttötarkoitus

 

Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä T:mi Chartterit Reingoldt/Jeanbus:lle

 

Rekisterin sisältämät tiedot

 

• Nimi

• Osoite

• Sähköpostiosoite

• Puhelinnumero

• Tilaustiedot

• Suoramarkkinointilupa

• Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot

 

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

 

Tiedot saadaan tilaajalta itseltään, kun hän täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen, luovuttaa henkilötietojaan tai edustamansa yrityksen tietoja lomakkeella, internetpalvelussa, tekstiviestein tai muulla tavalla. Rekisterin säännönmukaisena tietolähteenä ovat asiakkailta itseltään kerättävät tiedot. Tietoja kerätään asiakkailta yhteydenottopyyntöjen yhteydessä sekä asiakassuhteen kestäessä. Henkilötietoja voidaan kerätä T:mi Chartterit Reingoldt/Jeanbusin internetsivustojen välityksellä sekä sähköisessä tai ei-sähköisessä muodossa olevilla lomakkeilla (esimerkiksi palaute- ja tilauslomakkeilla).

 

Tietojen luovutus

 

T:mi Chartterit Reingoldt/Jeanbus voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

 

Rekisterin suojauksen periaate

 

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy. Rekisterinpitäjän tilojen osalta on käytössä kulunvalvonta.

 

 

HOME